Vasvári HírmondóHírplacc (2)PlénumÖsszeférhetetlenség miatt távoznia kell

Alpolgármestereket választott a testület

                            

Örömmel tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a képviselő-testület mai ülésén alpolgármesternek választotta Sipos Ibolya (Jobbik) és Munkácsi Mihály (Fidesz) képviselőket.

Az ülésről távol maradt Bakné Répási Ágnes. A titkos szavazás érdekes eredménnyel végződött, ugyanis a kiosztott 10 db szavazólapból mindkét jelölt esetében 3-3 db nem került bele az urnákba, mert Balázsi Csilla, Ráduly Zsolt és Szőke Zoltán képviselők nem voltak hajlandóak szavazni a témában (saját frakciótársuk személyéről sem. A nem szavazó képviselők arra hivatkoztak, hogy velük nem egyeztettek az ügyben, ezért nem kívánnak szavazni sem. A valódi ok a le nem adott szavazatok vonatkozásában azonban feltételezhetően másban kersendő).

Mindezek ellenére mindkét képviselő megkapta a szükséges 7 szavazatot, így mától két alpolgármester segíti Dr. Fülöp Erik polgármester napi munkáját és a város életét. Az ellenzék részéről megmutatkozó (helyenként cirkuszi mutatvánnyra hajazó) részletekről később tájékoztatjuk Önöket.

Sipos Ibolya és Munkácsi Mihály alpolgármestereknek jó egészséget, sok erőt, kitartást kívánunk az elkövetkezendő évek nem könnyű feladataihoz.

Hamarosan tájékozttjuk Önöket az alpolgármesterek fogadó óráiról, elérhetőségeiről.

 

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 205 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére