Vasvári HírmondóSportszelet (2)Tenni is kell a győzelemért

Gyermekfoci vasárnaponként

A Bozsik Gyermeklabdarúgó Program, a Magyar Labdarúgó Szövetség által szervezett és működtetett focitornák sokasága. Az MLSZ hosszú évekkel ezelőtt hirdette meg a programot a magyar labdarúgás felvirágoztatása érdekében. Ma már minden Megyei I-es, NB-III-as, NB-II-es és NB-I-es egyesületnek kötelező részt vennie ebben. A lentebbi osztályokban szereplő csapatoknak csupán ajánlott ez a lehetőség. Az egész ország központokra, alközpontokra és körzetekre van bontva és minket az a megtiszteltetés ért, hogy körzet lehetünk, mert minden feltétel adott a tornák lebonyolításához.

A körzet hat egyesületet foglal magába, így ide tartozik Kálmánháza, Gávavencsellő, Rakamaz, Tiszalök, Tiszavasvári, valamint a helyi Magiszter Általános Iskola. Minden évben tavasszal és ősszel 10-10 tornát kell rendeznünk, amit szigorú szabályok mellett komolyan ellenőriznek az MLSZ felügyelői azért, hogy minden megfelelően működjön. A körzetvezetői feladatokat Fecsku István és Fazekas Viktor látja el.

A tornákat vasárnap délelőttönként rendezzük meg. Az egyik héten az U7-U9-es, a másik héten az U11-U13-as tornákat. Az U jelentése: utánpótlás, a számok pedig a gyermekek életkorát jelzik. A tornákon a felsorolt hat csapat egymás ellen körmérkőzést játszik. A Tiszavasvári SE csapatai kiemelkednek ezeken a rendezvényeken teljesítményükkel.,de a Magiszter Iskola is nagyon jól szerepel a megmérettetéseken.

Ezeket a tornákat gyerekek és szülők egyaránt élvezik, mert egy remek program mindenki számára. A nap végén minden csapat legügyesebb játékosa csokit kap jutalomképpen. A legutóbbi rendezvényünkön Dr. Fülöp Erik polgármesteri is részt vett és ő adta át a gyerekeknek a megérdemelt jutalom csokikat.

 

 

 

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 172 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére