Vasvári HírmondóSportszelet (2)Sportmúzeum avatóra várjuk a város lakóit

Táncoltak a pocakok

Szenzációs jóga és hastánc órán vehettünk részt pénteken a Találkozások Házában. Az ingyenes bemutatók során kipróbálhattuk mindkét mozgástípus alapelemeit, hogy könnyebben tudjunk dönteni, melyiket is válasszuk az egyre hűvösödő őszi péntek esték programjanként. Nos, bevallom, dönteni nehezebb, mint végig mozogni az órákat. Erőss Tímea, a Shakti Jógastúdió kedves és bájos oktatója olyan hangulatot teremtett mindkét foglalkozáson, hogy többen is úgy döntöttünk, mindkét órára eljárunk ezentúl.

A jógának köszönhetően a megfáradt, elöregedett, ellustult, mozgáshoz nem szokott izmokat, ízületeket dolgoztuk meg óvatosan, a relaxációs gyakorlatok pedig igazán jól estek a stresszes lelkünknek. A hastánc végül elhozta a jókedvet, kacagást és a berozsdásodott derék- és csípőtáji területek alapos megdolgozását. Izzadtunk rendesen, de a hatás nem maradt el – másnap az izmaink emlékeztettek bennünket arra, milyen kitartóan ráztuk a ráznivalóinkat.

Aki szeretne még csatlakozni bármelyik csoporthoz, vagy akár mindkettőhöz, az péntek este 17.30-tól jógázhat, 19.00 órától pedig megtáncoltathatja a hasát a Találkozások Háza kistermében. Jó szívvel ajánlom mindkét mozgásformát korra való tekintet nélkül!

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 53 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére