Vasvári HírmondóHírplacc (2)PlénumSoron kívül ülésezett a testület

Nem kérünk a betelepítésből!

A képviselő-testület 10 igen szavazattal (1 független képviselő tartózkodott) határozott arról, hogy elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, valamint visszatoloncolás révén hazánk területére migránsok befogadását. A kötelező betelepítési kvóta csakúgy, mint a visszatoloncolás jogtalan, értelmetlen. Növeli a bűnözés kockázatát és a terrorveszélyt. A kvóta és a visszatoloncolás veszélyezteti a kultúránkat és a mindennapjaink biztonságát, vállalhatatlan terheket jelentene a szociális, egészségügyi és oktatási rendszerünkre.

A képviselő-testület felkéri a Kormányt, hogy minden lehetséges eszközzel akadályozza meg az illegális migránsok beáramlását és a kötelező betelepítési kvótát, védje meg Magyaroszágot és a magyar embereket!

A képviselő-testület nem támogatja idegenrendészeti objektum (befogadó állomás, hotspot stb.) létesítését közigazgatási területén, s egyben elutasítja, hogy harmadik országbeli állampolgárt kötelezően alkalmazni kelljen a közfoglalkoztatási programokban.

Felkéri a polgármestert, hogy a határozat egy példányát küldje meg Magyarország Kormányának, a Magyar Országgyűlés elnökének.

 

 

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére