Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletRettegnek a bűnözők az új mezőőröktől

Dobogós helyen végeztek a kis táncosok

"A tánc verítékes munka? Eleinte csak kísérletezel és próbálkozol. Kutatod a tökéletest. Sok nap végeztével csak a fáradtság vesz majd körül. Időbe telik, amíg sikerül úgy táncolnod, ahogy szeretnél és sikerül valami maradandót alkotnod." (Fred Astaire)

Sikerekben gazdag volt a 19. Vécsey – Vásárhelyi Kamara Néptánc és Népdaléneklési verseny a Tiszavasvári Általános Iskola Vasvári Pál út 97/A szám alatti telephely 6 tanulója számára. Összesen 102 nevezés, Magyarország 30 településének 34 általános, művészeti és középiskolája, egyesülete, néptánc együttese által benevezett 43 néptáncos és 59 népdalos produkció, 370 versenyző mérte össze tudását, tehetségét.

Nagy öröm az intézmény számára, hogy a 3., 4. osztályos diákjaink színvonalas produkcióját II. helyezéssel díjazta a zsűri, egy 3. osztályos kislány pedig kimagasló színpadi teljesítményért különdíjban részesült. A táncos gyermekek a nyertes produkcióval 2017. március 8-án meghívást kaptak a Mindannyian Mások Vagyunk Tehetségnapra is.

Nagy megtiszteltetés és élmény volt a diákok számára, hogy a médiából jól ismert Ham Ko Ham zenekar biztosította számukra a talpalávalót.

                             

A győztes csapat tagjai:

Lakatos Mónika 3. osztály – különdíj

Rontó Éva 3. osztály

Lakatos Szilárd 3. osztály

Horváth Fruzsina 4. osztály

Horváth Kevin 4. osztály

Glonczi Levente 4. osztály

 Ezúton is gratulálunk a diákoknak és a felkészítő pedagógusoknak!

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére