Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletBővült a hadigondozotti ellátások köre

Cirkuszjegyet is kapnak a kitűnő tanulók

A Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. kiemelt céljának tartja, hogy támogassa hazánk oktatási és nevelési intézményeinek munkáját. Így az elmúlt évhez hasonlóan cirkuszi belépő kuponnal jutalmazza az általános iskolás kitűnő tanulókat.

A kuponok az Önkormányzat által ajándékozott strandbelépő átadás után - 2017. július 3-án 11 óra, a Polgármesteri Hivatal Házasságkötő termében - vehetők át a helyszínen az iskolatitkártól. Akik ezen időpontban nem tudnak jelen lenni a hivatalos átadáson személyesen az iskolában - Ifjúság út 8.  - vehetik át kuponjukat 2017. július 4-7-ig 8.00-12.00 óra közötti időszakban, vagy a nyári szünidő alatt a szerdai - ügyeleti napokon -.

Fontos! A MÁV Zrt. idén is kedvezményt biztosít az utazáshoz. A kitűnő tanuló kisdiák 90%-os, egy fő kísérője pedig 50%-os kedvezménnyel utazhat a fővárosba a Jégbezárt cikuszvilág - Anktartisz gyermekei előadást megtekinteni.

A Fővárosi Nagycirkusz mellett kilenc utazó cirkusz is csatlakozott  a kezdeményezéshez, így a kuponok ezekben a cirkuszokban is felhasználhatók.

Kérik, hogy a látogatással kapcsolatos kérdésekkel a MACIVA Zrt.-hez forduljanak.

Fővárosi Nagycirkusz
1062, Budapest, Lendvay út 23.
Telefon: +36 1 343 8300 /273
www.fnc.hu

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére