Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletÚj helyen várja ügyfeleit Tiszavasváriban a NAV

Nyeregben voltak

A Pampuch Kft. szervezésében 2017. július első hetében lovas tábort szerveztünk a lovaglást kedvelő és az iránt érdeklődő gyerekek számára.

Lovas edzőinkkel tartalmas szakmai és szabadidős programokat szerveztünk, melyek során a lovakkal, életmódjukkal, tartásukkal, és a lovaglás alapjaival ismerkedhettek meg, jól hasznosítható gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek a gyerekek. 

A szabadidős tevékenységek tervezésével, szervezésével a barkácsoló, kézműveskedő kedvüket, játékigényüket is igyekeztünk kielégíteni. A lovas élettel kapcsolatos eszközök felhasználásával játékos sportvetélkedőt rendeztünk.

A hét programjai között szerepelt még sétakocsikázás, lópatkolás bemutató, kézműves foglalkozás, tanyabejárás, ismerkedés a tanyasi állatokkal, valamint napi háromszori étkezés.

Azt gondoljuk, hogy a lovas táborban a gyerekek olyan ismeretekkel, élményekkel gazdagodtak, melyek hozzájárultak testi-lelki fejlődésükhöz, személyiségük kibontakoztatásához, és az itt szerzett élmények emlékezetesek maradnak számukra.

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 58 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére