Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletMegelégelték a lakók a szeméthegyeket

NE FELEDJÉK! KÖZELEG AZ ADÓFIZETÉSI HATÁRIDŐ

Fotó: termekdijhirek.hu

1. Felhívjuk az adózók figyelmét, hogy az esedékes 2017. II. félévi

· építményadó,
· magánszemélyek kommunális adója (üdülőterület; belterületen az adóhátralékkal rendelkezők)
· helyi iparűzési adó,
· gépjárműadó

pótlékmentes befizetési határideje 2017. szeptember 15. napja (péntek).

2. Az önkormányzati adóhatóság a befizetések teljesítéséhez július és augusztus hónap során minden Adózónak kézbesíti az „ÉRTESÍTÉS”-t, amely tartalmazza a pótlékmentesen fizethető II. félévi adókat és a 2017. június 30. napjáig be nem fizetett hátralékokat adónemenként, valamint a felmerült késedelmi pótlékot továbbá a talajterhelési-, és a szennyvízcsatornázási díjhátralékokat, és egyéb adók módjára behajtandó köztartozásokat.

3. Akik 2017.06.30. napján nem rendelkeztek adóhátralékkal és/vagy az esetleges részletfizetés teljesítés miatt az „ÉRTESÍTÉS” kézhezvétele közötti időszakban befizetést teljesítettek, azoknak a számlaegyenleg sorból le kell vonni a befizetett összeget, és a fennmaradó különbözetet kell csak szeptemberben megfizetniük.
Akiknek hátralékos tartozásuk van 2017.06.30-án, azoknak az időközben befizetett összeggel az „ÉRTESÍTÉS” kézhezvételekor fizetendő sorban” található összeget kell csökkenteni, és befizetni.
Akiknek nincs hátralékuk, azoknak az időközben befizetett összeggel csökkenteni kell a „2017.09.15-ig pótlékmentesen fizethető” összeget.

4. Az „ÉRTESÍTÉS”-hez minden adózónak a fizetendő adójához adónemenként mellékelünk csekkeket, amelyeken a fizetendő összegeket a megfelelő csekken - lehetőség szerint az OTP Tiszavasvári Fiókjánál - fizessék be, illetve aki pénzforgalmi számlával rendelkezik a megfelelő számlára utalja át.

5. Az adónemenként részletezett „ÉRTESÍTÉS”
l számlaegyenleg sora a teljes fizetendő összeget tartalmazza,
l a kézhezvételkor fizetendő sorban a korábbi időszakról fennmaradt hátralék található (akinek nincs hátraléka, annak 0 Ft szerepel),
l a 2017.09.15.-ig pótlékmentesen fizethető sor a 2017. II. félévi esedékes adót tartalmazza.
(figyelembe véve a 3. pontban leírtakat)

6. Akiknek számláin hátralékot tartunk nyilván, mielőbb rendezzék tartozásukat, a 2017. II. félévi adót szeptember 15. napjáig fizessék be, mert adóhatóságunk a fizetési határidő letelte után végrehajtást foganatosít, illetve a hátralékosokról az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 55/B § alapján kimutatást tehet közzé.

Tiszavasvári Polgármesteri Hivatal

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 66 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére