Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletBővült a hadigondozotti ellátások köre

A cukorterheléses vizsgálathoz is kell időpontot kérni

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy a Központi Orvosi Rendelőben működő laborban naponta két cukorterheléses vizsgálatra van lehetőség. A kismamák számára a védőnők kérik az időpontot reggel 7 órára. Aki nem várandós, de cukorterheléses vérvizsgálatra van beutalója, az kizárólag a Járóbeteg Szakrendelőben kérhet időpontot az 520-080-as telefonszámon vagy személyesen. ERODIUM kártyával erre a vizsgálati típusra nem foglalhatnak a betegek önállóan időpontot.

Kérjük, hogy aki telefonon szeretne előjegyzést kérni bármilyen vizsgálatra, türelmesen várakozzon a vonalban, mert a készülék hosszas kicsengése nem azt jelenti, hogy nem veszik fel a telefont, hanem azt, hogy éppen időpontot rögzítenek a munkatársak. Sajnos a telefonközpont nem jelzi a vonal foglaltságát, ezért kérjük, várakozzanak míg az előző páciens időpontrögzítése befejeződik, vagy próbálják újrahívni a megadott telefonszámot. 

A telefonos előjegyzés kérésekor kérjük, előre készítsék ki TAJ-kártyájukat, ne tartsák fel az időpontkérést azzal fölöslegesen, hogy akkor kezdik keresgélni a kártyát. Az időpontot rögzítő munkatárs egy telefonszámot is kér Önöktől, amire azért van szükség, hogy ha elmarad egy rendelés, időben értesíthessék azokat, akiknek foglalt időpontjaik vannak, tehát kérjük, hogy amennyiben nem tudják fejből telefonszámukat, azt is készítsék elő, mielőtt felhívják az 520-080-as telefonszámot. 

Megértésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

 

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére