Vasvári HírmondóHírplacc (2)VároséletBővült a hadigondozotti ellátások köre

Húsz új munkahely városunkban

A magyar tulajdonú Jármű Zrt. eloxáló üzemcsarnokot épít városunkban. A 397,83 millió forint összköltségű kapacitásbővítő beruházás 198,92 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással valósul meg, melynek köszönhetően 151 munkahelyet sikerül megőrizni és húsz újat létrehozni.
Az új üzemcsarnokban, amely 1300 négyzetméter hasznos területtel bővíti a cég jelenlegi épületeit, automatizált eloxáló gyártósor is kiépül majd. A fejlesztés 20 új munkahelyet hoz létre és a beruházásnak köszönhetően 151 álláshelyet tudnak megőrizni.
Az eloxálás egy összetett elektromos és kémiai eljárás, amelyben az alumínium alapanyagon védőbevonatot hoznak létre, ami megvédi az alumínium felületét a további korróziótól, valamint javítja, keményebbé teszi a felületet. Az automata vezérlés biztosítja az alumínium profilok termelési program szerinti mozgatását, ellenőrzi a rendszer fizikai és kémiai paramétereit. A fejlett eloxálási technológia meghonosítása hozzájárul a Jármű Zrt. piaci pozícióinak erősítéséhez is.
Az 1916-ban alapított Jármű Zrt. vasúti személykocsi- és autóbusz-szerelvények alkatrészgyártásával foglalkozik, termékei megtalálhatóak a Railjet vonatokon és a németországi nagysebességű Inter City Express járműveiben is.

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére