Vasvári HírmondóHírplacc (2)PlénumSoron kívül ülésezett a testület

Soron kívül ülésezett a testület

Rendkívüli ülést tartott március 13-án a képviselő-testület. A plénum határozatképes volt 9 képviselő jelenlétével. Az ülésről távol maradt Ráduly Zsolt, Szőke Zoltán és Balogh Sándor képviselő.

A rendkívüli ülést a könyvtári és közművelődési érdekeltségnövelő pályázat határidőben történő benyújtása, a többségi önkormányzati tulajdonszerzés a Kelet-Környezet Kft-ben, valamint a tagi kölcsön benyújtása indokolta.

A Képviselő-testület úgy döntött 9 egyhangú igen szavazattal, hogy a Kelet-Környezet Kanadai-Magyar-Környezetvédelmi Befektető Kft. által kibocsátott 600.000 forint értékű új törzsbetét tulajdonjogának megszerzése érdekében 600.000 forint pénzbeli hozzájárulást szolgáltat a Kelet-Környezet Kanadai-Magyar-Környezetvédelmi Befektető Kft. rendelkezésére.

A Képviselő-testület 9 egyhangú igen szavazattal elfogadta, hogy a nyilvános könyvtárak jegyzékében szereplő községi és városi könyvtárak állománygyarapításának fejlesztésére kiírt, felzárkóztató támogatás igénylésére irányuló pályázaton részt vesz. A megvalósító intézmény a Művelődési Központ és Könyvtár. A testület a 2014. évi költségvetési rendeletben – az intézmény jóváhagyott költségvetésén felül – 200e Ft összeget biztosít önerőként a pályázathoz.

Tiszavasvári Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 egyhangú igen szavazattal a TISZATÉR LEADER Egyesület (továbbiakban: Egyesület) részére nyújtandó tagi kölcsönnel kapcsolatban az alábbi határozatot hozta:

Az Egyesület Közgyűlésének 2/2014. (III.4.) számú határozatában foglaltaknak megfelelően az Egyesület részére működési célra 1 565 545 Ft tagi kölcsönt biztosít. A kölcsön visszafizetésének végső határideje: a LEADER helyi akciócsoport részére nyújtott támogatások lehívását és azok megérkezését követő 5. munkanap, egy összegben, vagy részletekben.

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 60 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére