Vasvári HírmondóHírplacc (2)PlénumÖsszeférhetetlenség miatt távoznia kell

Kommentár nélkül...

Rendkívüli testületi ülést hívott össze ma délután öt órára dr. Fülöp Erik polgármester, aki néhány nappal korábban, -egészen pontosan hétfőn-, valamennyi képviselővel előzetesen egyeztette a sürgősen megtárgyalandó napirendi pontokat, amelyek elsősorban a helyi intézmények működtetéséhez nélkülözhetetlenek. Az egyeztetésen mindannyian abban állapodtak meg, hogy november 19-én délután döntenek az előterjesztésekről.

Ehhez képest ma délután a képviselő-testületi ülésteremből hiányzott Balázsi Csilla, Bakné Répási Ágnes, Munkácsi Mihály, Ráduly Zsolt és Szőke Zoltán.

Balázsi Csilla és Szőke Zoltán a telefont sem vette fel a Polgármesternek, aki aziránt érdeklődött volna, miért nem jelentek meg a megbeszélt időpontban. Végül Munkácsi Mihálytól sikerült megtudnia dr. Fülöp Eriknek, hogy a fideszes és a független képviselők nem kívánnak részt venni az előre megbeszélt ülésen, indoklást azonban nem adtak távolmaradásukra. A képviselők magatartását nem kívánjuk kommentálni, tegye ezt meg mindenki, belátása szerint.

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 210 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére