dobvero

Szabadidős programajánlatok

Készítsünk együtt karácsonyi díszeket

Remek programra invitáljuk kreatív kedvű Olvasóinkat. A Városi Könyvtárban ma este egy vidám összejövetel keretében karácsonyi díszeket készíthetnek. Az együttes alkotás öröme feledhetetlen, lélekmelengető pillanatokat kínál. Aki teheti, tartson velünk!

Adventi készülődés

'56-ra emlékezünk

FOTÓKLUB TALÁLKOZÓ

A fotózás szerelmeseit várja ma  a FOTÓKLUB, ahol egymás közötti tapasztalatcserére, és sok-sok új ismeret elsajátítására nyílik lehetőség.

 

Október 13-ig lehet bejárni az Élet labirintusát

Október 11-én délelőtt tovább folytatódik az Élet labirintusa kiállítás. Délelőtt 9 órától, egy gyógyult szenvedélyeteg, Szikszó Ádám A remény című előadását hallgathatják meg az érdeklődők. A 22 éves fiatalember 14 éves korában kezdte a herbálozást, s egy felfüggesztett börtönbüntetés fenyegetésében tette le a „szert”.
A nap hátralévő részében a Tiszalöki Bünttés-végrehajtási Intézet és a  Népegészségügyi Hivatal Családvédelmi Osztálya várja az érdeklődőkeet egy-egy előadásra. A zárórendezvény keretében a Tiszavasvári Rendőrség interaktív bemutatójára kerül sor a Találkozások Háza előtti rendezvénytéren.

                           

SZÖGI LAJOS EMLÉKTÚRA INDUL TISZAVASVÁRIBÓL

A Vasvári Hírmondó októberi számában EMLÉKTÚRÁRA invitáljuk olvasóinkat, melyet a Tiszavasváriért Közéleti Egyesület szervez. A részletekről az alábbiakban olvashatnak:

 

 

TÜDŐSZŰRÉS

VÉRADÁS

Képtalálat a következőre: „véradás”Városi véradást rendez a helyi Vöröskereszt

2016. október 6-án, csütörtökön a

Találkozások Házában

08 és 16.30 óra között.

Mindenkit várunk szeretettel!

Kérjük, segítsék életmentő munkánkat, minél többen jöjjenek el vért adni!

Alkalomadtán - Hegyi Barbara könyvbemutatója

Október 4-én 17 órától HEGYI BARBARA, Jászai Mari díjas színművész lesz a Városi Könyvtár vendége. A közönségtalálkozó keretében "Alkalomadtán" című könyvének bemutatójára kerül sor. A színművésszel Szűcs Anikó újságíró beszélget. Az est végén Lehetőség nyílik a könyv megvásárlására és dedikálására is.

Zúzosléfőző Verseny és Pálinka Piknik

3. oldal / 15

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére