dobvero

Szabadidős programajánlatok

Makettkiállítás nyílt

Pasik a pácban - zenés vígjáték

Csigapergetéssel búcsúzik a Kreatív Olvasói Klub

Hétfő este utolsó rendezvényét tartja a Kreatív Olvasói Klub. No nem kell megijedni, nem véglegesen zárja be kapuit a klub ajataja, szerencsére csak a nyári szünet idejére vesznek egymástól búcsút a tagok. A záróprogram nagyanyáink, dédanyáink egyik kedvelt időtöltését, a tésztakészítés sajátos módját idézi. Aki érez magában kedvet a csigapergetéshez, az látogasson el a könyvtárba holnap. Csigatűt és táblácskát hozzanak magukkal feltétlenül!

Emlékezzünk Trianon gyalázatára!

VÁRJUK MA DÉLUTÁN 17.00 ÓRÁTÓL A VÁROSHÁZÁVAL SZEMKÖZTI MILLENNIUMI EMLÉKPARKBA MINDAZOKAT, AKIK NEM FELEJTETTÉK EL TRIANON GYALÁZATÁT. FEJEZZÜK KI ÖSSZETARTOZÁSUNKAT A HAZÁNKTÓL ELSZAKÍTOTT MAGYARSÁGGAL.

Hazai pályán szurkolhatunk tűzoltóinknak

Folytatódik a gyermektakarók készítése a Kreatív Olvasók Klubjában

A Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegei számára puha, színes, horgolt, kötött takarókat készítenek a Kreatív Olvasók klubjának tagjai ma délután 16.00 órától. Aki szeretne csatlakozni a kezdeményezéshez, látogasson el a Városi Könyvtárba 16. 00 órakor. Kötőtűt és horgolótűt mindenki vigyen magával, fonalra nem lesz szükség.

Közeleg a jelentkezési határidő

Május 13-án, pénteken jár le a jelentkezési határidő az Öhönforgató Versenyre. Várjuk a csapatokat szeretettel!

SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA LESZ MA ESTE

A pályaválasztás előtt álló fiatalokat és szüleiket várják ma este a szervezők a SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA elnevezésű rendezvényre, melynek helyszíne a Találkozások Háza előtti tér. A program az érdeklődők számára nem csak színes, szórakoztató időtöltést kínál, hanem ennél sokkal többet, a fiatalok számára a jövőt, a lehetséges életutakat mutatja meg.

A látogatók ma egyetlen éjszaka alatt végigjárhatják a nyíregyházi, tiszavasvári, tiszalöki szakképző iskolákat, a velük együttműködő cégek máskor rejtett világát, megszemlélhetik, hogy melyik szakma miről is szól valójában. 

Adventi Készülődés

Október 23-ai megemlékezések

4. oldal / 15

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére