dobvero

Szabadidős programajánlatok

Szabadegyetem a Múzeumban

Januári mozi

Ünnepi megemlékezés a Magyar Kultúra Napján

Estére szabad a kecó

Folytatódik a jóga kurzus

Várjuk a negyedik gyertyagyújtásra

Holnapután elérkezik Advent negyedik vasárnapja. Önkormányzatunk hagyományteremtő közösségi rendezvényére ezúttal is várjuk a kicsinyeket és nagyokat. Délután 14 órától a Vasvári Pál Múzeum Kálvin utcai épületében ingyenes játszóház keretében Mézeskalács Napot tartanak. A Városháza téren 16.30 órától kezdődik az ünnepi program. Az utolsó gyertyát dr. Fülöp Erik polgármester gyújtja meg, ezt követően Betlehemes műsor szórakoztatja az érdeklődőket. A szokásos forró tea mellé ezúttal ínycsiklandozó finomságot is kínálnak a szervezők. Ha tehetik, jöjjenek el az adventi gyertyagyújtásra és készítsük fel együtt lelkeinket a közeledő ünnepre.

Klasszikus balett oktatás indul

Újévi koncert

Örömvasárnap jön

December 14-én ismét adventi gyertyagyújtásra várjuk városunk lakóit a Városháza térre, ahol a sokat szidott közmunkásaink keze nyomát dícsérő gyönyörű adventi koszorú várja, hogy egy újabb fénylő láng lobbanjon fel rajta.

Ezúttal a vasárnapi program 14 órakor kezdődik a Vasvári Pál Múzeum Kálvin utcai épületében, ahol Szaloncukor napra várják a kicsinyeket és nagyobbakat.

Délután 17 órakor Kovácsné Nagy Julianna önkormányzati képviselő tart ünnepi köszöntőt, majd ezt követően meggyújtja az adventi koszorú harmadik gyertyáját. Az ünnepi hangulatról a Varázsceruza Óvoda kicsinyei gondoskodnak. A hideget ismét meleg teával űzhetik el az érdeklődők. Reméljük, az előző hétvégéhez hasonlóan ismért rekord számban érkeznek a városlakók, hogy együtt köszöntsük az Örömvasárnapot.

Szeretet ajándékba

8. oldal / 15

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 61 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére