uzeno

Rovatunkban ingyenes üzeneteket küldhetnek szeretteiknek, barátaiknak, ismerőseiknek, kollégáiknak névnapjuk, születésnapjuk, évfordulóik és minden fontosabb életeseményük kapcsán.  Üzeneteik szövegét a   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Telefonon a 06-30/585-31-40-es számon, személyesen a Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalójában van lehetőség az üzenetek feladására.

Boldog születésnapot, Képviselő Asszony!

Születésnapja alkalmából szeretettel köszöntjük Kovácsné Nagy Julianna Képviselő Asszonyt!

Jó egészséget, sok erőt és boldog éveket kívánunk!

 

Köszönet a rendőröknek

Köszönettel tartozom a tiszavasvári rendőrkapitányság munkatársainak a gyors és szakszerű intézkedésért. Munkájukhoz további jó egészséget és kitartást kíván egy elégedett tiszavasvári lakos.

Hajnal Petrának

sikeres egyetemi éveket kíván az egész család!

Gratulálunk fiatalok!

Házasságkötésük alkalmából sok boldogságot kívánnnak Vass Vanesszának és Czeglédi Balázsnak a tiszavasvári Barátok!

Boldog születésnapot Dalmácska!

Drága Dalmácska!

Boldog 18. születésnapot kíván Neked Virág papa és Virág mama! Nagyon szeretünk, ezt sose felejtsd el, bárhová sodorjon is az élet.

 

 

Sipos Ibolya Alpolgármester Asszonynak

nénapja alkalmából jó egészséget, sok boldogságot, az elkövetkezendő hetekhez, hónapokhoz pedig erőt, kitartást és győzelmet kívánnak szeretettel Barátai!

 

Jókívánságok dr. Hosszú Józsefnek és családjának

Gratulálunk, valamint sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánunk az elkövetkezendő évekre dr. Hosszú Józsefnek és feleségének, dr. Hosszúné dr. Vass Angelikának 14. házassági évfordulójukhoz, valamint kislányuk Hosszú Angelika Rebeka első születésnapjához!

                                             Sok szeretettel küldik ezeket a sorokat barátaitok és ismerőseitek.

Boldog névnapot, Polgármester!

Dr. Fülöp Erik polgármestert szeretettel köszöntjük névnapja alkalmából! Jó egészséget, és sikeres esztendőt kíván a Csapat!

Fonalgyűjtési akció egy háromgyermekes anyuka számára

Egy három gyermekes tiszavasvári Édesanya kéri az Önök segítségét:

"Kedves Segítő szándékú Tiszavasváriak! Három gyermeket nevelünk a férjemmel. Szerényen éljük a mindennapjainkat, van hogy sokszor nem jut elegendő pénz a család számára. Mivel a gyerekek kicsik, a legfontosabb számukra az, hogy megfelelő ételt kapjanak, így a ruházkodáson spórolunk. A nagymamám, aki már sajnos nem él, megtanított horgolni, kötni, hímezni, ami úgy gondolom, most, ezekben a nehéz időkben az egyik legnagyobb segítséget jelenti számomra. Szeretném a gyernekeimet szép ruhákban járatni, hogy ne kelljen szégyenkezniük, ezért arra gondoltam, hogy a kis ruhatárat saját magam készítem el számukra. Ahhoz azonban nincs elegendő pénzünk, hogy a fonalakat megvásároljuk. Akinek van az otthonában bármilyen színű, méretű felesleges kötő, horgoló, hímző fonal, kérem segítsen nekünk és juttassa el a szerkesztőség címére. Segítségüket előre is köszönöm a magam és gyermekeim nevében." 

Adományaikat leadhatják a Vasvári Hírmondó I. emeleti Szerkesztőségében (4440 Tiszavasvári, Városháza tér 4. Polgármesteri Hivatal), vagy a hivatal portaszolgálatánál Babakelengye jeligével. Segítő szándékukat előre is köszönjük!

 

Segítségkérés családi képek felkutatásához

Szerkesztőségünk az alábbi segítségkérő levelet kapta:

"Katóné Herczeg Klára vagyok. A nagyapám Herczeg József  a Tiszavasvári villanytelep vezetője volt az 1950-es években. A felesége, Herczegné Müller Natália varrónő volt. A Bocskai út elején laktak, az étterem mögött. Azt hiszem ez ma is az áramszolgáltató telephelye. Nagymamám a varrás mellett olajfestményeket is készített. Többen is vásároltak tőle képeket az 1950-es években. Többnyire más festők képeiről másolatokat festett, de saját elképzelése alapján csendéleteket is készített. A képeit általában nem szignózta. Én most szeretném felkutatni  az általa festett képeket, hogy  lefotózva azokat egy csokorba gyűjtsem őket. Talán van még aki emlékszik rá, hogy a kép a szobája falán az Ő munkája. Néhány képet már sikerült megtalálnom, de jónéhány van még aminek hollétéről nem tudok. Keresek például egy orgonacsokrot. Egy másik képen két meztelen fiú melegszik egy kandalló előtt. Voltak Munkácsi és Madarász képekről készült másolatok is. Ez ügyben kérném a segítségüket."

Aki érdemi információval tud szolgálni a segítségkérés témakörében, az kérem, jelezzen szerkesztőségünk felé a 06-30/585-31-41-es telefonszámon, vagy a siteri.eva@tiszavasvaari.hu e-mail címen.

1. oldal / 2

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére