uzeno

Rovatunkban ingyenes üzeneteket küldhetnek szeretteiknek, barátaiknak, ismerőseiknek, kollégáiknak névnapjuk, születésnapjuk, évfordulóik és minden fontosabb életeseményük kapcsán.  Üzeneteik szövegét a   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Telefonon a 06-30/585-31-40-es számon, személyesen a Polgármesteri Hivatal I. emeleti tárgyalójában van lehetőség az üzenetek feladására.

Dr. Hosszú József

Járási Hivatalvezető Úrnak születésnapja alkalmából erőt, egészséget és sok boldogságot kíván Szőke Zoltán és Draviczky Erika.

Kovács Petrának

Úgy érzem új életre keltem általad. A legnagyszerűbb ember vagy, akit hátán hordott a Föld. Köszönöm, hogy szeretsz engem. Péter

Nagy Juditkát köszöntik

szülei, testvérei és nagyszülei ballagása alkalmából. Sok sikert kívánnak neki a nagybetűs életben!

Isten éltessen

Puskás Sándor! Hercegnőd

Szabó Gyurkát köszönti

családja nagy szeretettel névnapja alkalmából! Nelli, Gyurika, Liza, Péter

Boldog születésnapot Bori!

Szerkesztőségünk boldog születésnapot kíván Juhász Borbála újságírónak, a Tiszavasvári Hírhatár főszerkesztőjének. Jó egészséget és tengernyi hírt kívánunk! !

Régi barátaikat keresik

Olvasóink segítségét kéri Márkus László, aki családjával Németországban él. Tóth Sándorral és feleségével, Tóthné Juhász Anikóval baráti kapcsolat fűzte össze őket régen, de már jó ideje nem hallottak egymás felől. Annyit tudunk a tiszavasvári házaspárról, hogy Anikó a Szociális Otthonban dolgozott. Kérjük, aki ismeri őket és tudja címüket, elérhetőségüket, továbbítsa szerkesztőségünknek a 06-30-585-31-41-es telefonszámon az e-mailban: alevane.eva@tiszavasvári.hu címre, hogy összehozhassuk a régi barátokat!

Köszönjük Olvasóink gyors segítségét, a régi barátok újra egymásra találtak! (A Szerk.) 2014.04.13. 20.05

Boldog Születésnapot Kedvesem!

Maradj mindig hű magadhoz, maradj hű adott szavadhoz.
Szerelmedhez, álmaidhoz...így juthatsz igaz áldáshoz.
S hogy őszhajú kedvesem lettél, ne számold, hogy mennyit léptél.
Nem azt ünneplem mióta, hanem azt, hogy megszülettél.

2. oldal / 2

allatorvos

oktato

ugyved

jarobeteg

gyogyszertar

Archív cikkek

Lencsevég

polgaror

Ki olvas minket?

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Oldal tetejére